Услуги

Доставка на висококачествен посадъчен материал и подложки за различните видове терени.

Агро Форест Консултинг ООД”, чрез своето директно сътрудничество с водещ италиански производител на лозов посадъчен материал – VCR от областта RAUSCEDO в Италия, предлага на своите клиенти доставка на висококачествен посадъчен материал и подложки за различните видове терени.

Цената включва консултация за почвоподготовката на терена
преди създаване на лозовия масив, техническото изграждане на лозовия масив (материали, гъстота, форма на отглеждане и т.н.).

Произхода на предлагания от нас лозов посадъчен материал е от
сертифицирани и контролирани растения майки собствено производство.

Гаранцията на продуктите е 3 години, като производителя
осигурява безплатна техническа консултация през целия гаранционен период.

Разполагаме с утвърдени в областта на селското стопанство чуждестранни специалисти и агроинженери, извършващи консултации на нашите клиенти относно цялостната технологична схема на производството, избора, подготовката и обработката на земята, експлоатацията и управлението на инвентара.

За нашите партньори извършваме маркетинг на външния пазар, осигуряваме контакти с потенциални клиенти и посещения при водещи италиански производители в областта на лозарството и винопроизводството.

Финансиране по фондовете от ЕС

Агро Форест Консултинг ООД предоставя на своите клиенти възможност за контакт с консултант за изготвяне на цялостен проект за финансиране по фондовете от ЕС

Предлагаме още следните услуги:

  • Машинно засаждане на лозя и овощки
  • Машинно забиване на колове за лозя и огради
  • Доставка на аксесоари за изграждане на конструкцията на лозя и овощни градини.